MARȚI, 15IUNIE, ora 19:00 – o premieră cu o distribuție de zile mari va însenina orizontul iubitorilor de teatru: „TOTUL SE TRANSFORMĂ” îi aduce în prim-plan pe: MAIA MORGENSTERN, CARMEN TANASE, VLAD ZAMFIRESCU și MIRCEA RUSU.
Dincolo de trupa formată din actori foarte iubiti, secretul din spatele acestui spectacol stă în colaborarea dintre regizorul Vlad Zamfirescu și dramaturgul Alexandru Popa. De altfel, cei doi au mai realizat împreună și alte producții care și-au găsit drumul spre inima spectatorilor. Printre ele se numără: super comedia de mare succes „All Inclusive”, piesa de teatru “Secretul Fericirii” sau spectacolul „Pe o pânză de păianjen”.
„Totul se transformă” îmbină momentele comice cu pasajele ce dau de gândit si cu răsturnările de situaţie, în nota caracteristică scrierilor lui Alexandru Popa, și este rodul efortului creator din perioada de pandemie, în care spectacolele au fost sistate.
Biletele sunt disponibile la casieria Casei Municipale de Cultură și online, pe portalurile web: blt.ro și www.ticketstore.ro.
Close Menu