Ai o carte? Dă-o mai departe! Scurtează distanța dintre suflete, oferind șanse egale la educație. Resestează valori acolo unde nu există cărți! Utilează o bibliotecă, în dar de sărbători!
Pentru că am văzut curiozitatea și bucuria din ochii oamenilor cărora le-am oferit cărți de Ziua Educației, inițiem în prag de sărbători o altă campanie de colectare de noi volume, de data aceasta pentru familiile cu posibilități materiale reduse.
Fără biblioteci nu există civilizație! Să facilităm accesul la lectură și să deschidem lumea literaturii pentru ochii copiilor și părinților fără posibilități financiare.
Câți dintre ei au acasă o bibliotecă în care să evadeze pe tărâmurile magice ale cărților? Din păcate, mult prea puțini, iar biblioteca din școală, atât de necesară copiilor, nu a putut fi accesată pe timpul desfășurării on-line a cursurilor .
Dacă ai în bibliotecă o carte pe care vrei să le-o oferi, te așteptăm până pe 30 noiembrie, la Casa Municipală de Cultură și noi o vom duce în casele unde este nevoie de ea.