PROGRAM FILME Vineri, 6 martie: ora 18:00 - LITTLE JOE (premieră cinematografică) Sâmbătă, 7 martie ora 11:00 - THE ADDAMS FAMILY (Familia Addams) - dublat în limba română ora 17:00 - LIGHTS OUT Duminică, 8 martie ora 11:00 - NORM DE LA POLUL NORD 2 - CHEIA ORAȘULUI (dublat în limba română) ora 18:00 - RESIDENT EVIL: VENDETTA

NUNTA DE AUR – 4 IUNIE 2019

Au spus ”DA” pentru a doua oară în viața de cuplu! De această dată, mult mai convinși că au făcut alegerea potrivită , dar la fel de emoționați ca în ziua nunții lor!
21 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie au sărbătorit ”Nunta de aur”, la Casa Municipală de Cultură, într-un cadru festiv. Reînnoirea jurămintelor a fost oficiată de către primarul Adrian Mocioniu, care le-a înmânat cuplurilor de aur certificatele de căsătorie și le-a urat mulți ani fericiți și de acum înainte.
Alături de deținătorii secretului longevității în căsnicie, s-au aflat copiii și nepoții. Ceremonia s-a încheiat cu ciocnirea unui pahar de șampanie.
Petrecerea continuă la restaurant, după oficierea cununiei religioase la Catedrala Episcopală de către un sobor de preoți.

Close Menu