PROGRAM FILME Vineri, 6 martie: ora 18:00 - LITTLE JOE (premieră cinematografică) Sâmbătă, 7 martie ora 11:00 - THE ADDAMS FAMILY (Familia Addams) - dublat în limba română ora 17:00 - LIGHTS OUT Duminică, 8 martie ora 11:00 - NORM DE LA POLUL NORD 2 - CHEIA ORAȘULUI (dublat în limba română) ora 18:00 - RESIDENT EVIL: VENDETTA

Mihai Cristian Zangor, elev în clasa a X-a la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza”, este noul primar al tinerilor din Slobozia!
Consiliul Local al Tinerilor s-a reunit în sala de consiliu a primăriei în vederea alegerii primarului și a secretarului organizației. Pentru funcția de primar au fost trei candidați, fiind nevoie de turul doi de scrutin pentru desemnarea câștigătorului.
În ceea ce privește funcția de secretar, s-au înscris doi candidați, iar în urma numărării voturilor, a câștigat Daniel Mărgărit, elev în clasa a XII-a la Liceul Pedagogic „Matei Basarab” Slobozia.
La întâlnire a luat parte și primarul Municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu. Acesta le-a vorbit tinerilor despre importanța pe care generația lor o are în viața comunității și despre modul în care trebuie să se implice în punerea în practică a proiectelor care îi privesc în mod direct.
Mihai Cristian Zangor, primarulul tinerilor, va fi învestit oficial în funcție în cadrul unei ceremonii festive, care va loc în perioada următoare. (2 OCTOMBRIE 2019)

La mai puțin de o săptămână de la învestire, Consiliul Local al Tinerilor Slobozia și-a început activitatea, membrii reunindu-se în prima sedință de lucru, prezidată de liderii grupului.
După desfășurarea alegerilor privind primarul și secretarul structurii locale de tineret, reprezentanții C.L.T. s-au întâlnit pentru oficierea ceremoniei de predare a eșarfei de la Andreea Alexe, fostul primar al tinerilor, către Mihai Zangor, primarul ales săptămîna trecută.
Ceremonia a fost urmată de discuțiile privind misiunea C.L.T. , proiectele noului mandat și pregătirea evenimentelor de toamnă. Pe ordinea de zi a ședinței, principalul punct supus dezbaterii a vizat Regulamentul de Funcționare și Organizare a Consiliului Local al Tinerilor.
Dornici să devină o voce puternică a comunității pe care o reprezintă, tinerii și-au propus atragerea de noi adepți și un calendar bogat de activități pe care le vor desfășura cu sprijinul autorităților locale. (10 OCTOMBRIE 2019)

Close Menu